Doe mee aan de Dronefoto van het jaar verkiezing en maak kans op een DJI Osmo!

dronefoto-van-het-jaar-aankondiging-800px

Wil jij samen met ons laten zien hoe mooi Nederland eigenlijk is? Doe dan mee aan de Dronefoto van het jaar verkiezing die Dronewatch in samenwerking met PixAir.nl en CameraNU.nl dit jaar voor het eerst organiseert. Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder als hoofdprijs een DJI Osmo ter waarde van € 659,-. De jurering is in handen van gerenommeerde vakfotografen, en er wordt ook een publieksprijs uitgereikt.

Met de wedstrijd gaan we op zoek naar de mooiste dronefoto van Nederland die in het afgelopen jaar genomen is. Meedoen is eenvoudig: upload je mooiste foto gemaakt met een drone en vrij van watermerken naar PixAir.nl, en selecteer de categorie ‘Inzending Dronefoto van het jaar 2016’. Vermeld ook waar en wanneer de foto gemaakt is, en welke apparatuur je gebruikte. Je mag maximaal drie foto’s inzenden. Door mee te doen ga je akkoord met de wedstrijdvoorwaarden.

Let op: Mocht je een eerder op PixAir geplaatste foto willen indienen, klik dan op ‘Afbeelding bewerken’ boven de betreffende foto en pas de categorie aan. Let wel: alleen foto’s gemaakt in 2016 dingen mee.

Op deze pagina op Dronewatch lees je meer over het tijdschema en het prijzenpakket.